Untitled
23 aug 2014
week 62: 15 t/m 21 augustus

Bas en Laura hadden op 15 augustus een enorme puinhoop gemaakt. Ze maken wel vaker rommel, maar nu hadden ze de laatjes uit hun kasten getrokken en alle kleine spulletjes die daar in zaten door de kamer geveegd. Bas ging in een laatje zitten en toen ik even later keek, zat ook Laura in een laatje ;-). Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Laura vond het wel leuk: ze is naar de kinderhoek gekropen, heeft daar een treintje uit elkaar getrokken, naar de televisie gekeken en de vloerbedekking geaaid en daarna ging ze er vandoor en is ze boeken uit de rekken gaan trekken ;-).
Op 16 augustus kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. ’s Middags zijn Mark, Laura en Bas te voet naar de Praxis geweest. Mark heeft de schommels gemaakt; een plankje voor Bas en een stoeltje voor Laura.
We zijn op 17 augustus ’s middags naar Amersfoort geweest voor de verjaardag van Wendy. Bas en Laura zijn heel lief geweest in de auto. Ze hadden plezier met Koetje en Konijntje, zaten soms hand in hand en moesten af en toe hard lachen. Op het feest wilde Laura niet op schoot blijven zitten. Ze heeft af en toe wat rondgekropen en rondgewandeld (wat niet heel handig was met alles wat op de lage tafel stond) en lief gespeeld. Op de terugweg zijn we bij McDonald’s gaan eten.
Op 18 augustus kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op Bas en Laura passen, toen ik tante Willeke en oom Arjan naar het vliegveld bracht. De kindjes hebben fijn gespeeld. Laura was erg moe toen ik thuis kwam. Ze is na haar boterham snel naar bed gegaan. Ook ’s avonds was ze erg huilerig en is ze al vroeg naar bed gegaan.
We zijn op 19 augustus boodschappen gaan doen. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar het speeltuintje gewandeld en weer thuis heeft Laura erg genoten op haar nieuwe schommel.
Op 20 augustus zijn we boodschappen gaan doen. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle gezellig wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline ware er ook. Laura heeft het poppenwagentje helemaal gevonden: daar kan ze mooi achter wandelen. Ook klimt ze steeds zelf in het stoeltje. Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest.
Laura werd op 21 augustus huilend wakker, omdat ze haar Konijn kwijt was. Toen we haar Konijn weer gaven, is ze niet meer in slaap gevallen, terwijl ze wel nog moe was en ze is de hele dag uit haar doen geweest. We zijn op de fiets boodschappen gaan doen en daarna is Laura naar bed gegaan. Ook ’s middags heeft ze nog een tijdje geslapen. Toen ik haar uit bed haalde, had ze wat verhoging (38) en was ze huilerig. Na het avondeten heb ik haar in bad gedaan en daar is ze van opgeknapt. Na haar flesje is ze lekker gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative